Meille on myönnetty 15.2.2017 Yhteiskunnallinen yritys-merkki osoituksena siitä, että toimintamme tarkoitus ja tavoite on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen ja että harjoitamme vastuullista liiketoimintaa. Yhtiömme tavoitteena on ensisijaisesti käyttää saamamme voitot hoitaaksemme yhteiskunnallista tehtäväämme ja jakaa osinkoa omistajilleen enintään puolet tilikauden tuloksesta.

Tervetuloa Lapin Kuntoutukseen!

 

Tarjoamme monipuolisia lääkinnällisen, ammatillisen ja gerontologisen kuntoutuksen palveluja sekä laitoshoitoa.

Asiakaslupauksemme on tuottaa asiakkaiden tarpeiden mukaista asiantuntevaa, moniammatillista kuntoutusta luotettavasti ja ammattitaidolla. Meillä työskentelee laaja joukko kuntoutuksen ammattilaisia ja heidän erityisosaamisensa ovat käytössäsi. Henkilöstömme jatkuva koulutus ja osaamisen kehittäminen ovat yksi painopisteistämme. Tilamme ovat viihtyisät ja esteettömät ja kuntoutusvälineemme ovat monipuoliset ja nykyaikaiset. Lähiympäristössä on erinomaiset Ounasvaaran tarjoamat luontoliikuntamahdollisuudet sekä tietenkin Rovaniemen kaupunkikeskuksen palvelut. Asiakkaamme tulevat meille Kelan, terveydenhuollon, Valtiokonttorin ja vakuutusyhtiöiden lähetteellä.  Kuntoutuspalveluja voivat ostaa myös yksittäiset asiakkaat.

 

toimitusjohtaja Eija Räihä puh. 050 4432 127 eija.raiha@lapinkuntoutus.fi

Kuntoutustoimintamme on sertifioitu ISO 9001:2015 – laatujärjestelmän mukaisesti. Lisäksi toteutamme ja kehitämme palveluitamme Invalidiliiton Hyvä Kuntoutumiskäytännön mukaisesti.

Meille on myönnetty 15.2.2017 Yhteiskunnallinen yritys-merkki osoituksena siitä, että toimintamme tarkoitus ja tavoite on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen ja että harjoitamme vastuullista liiketoimintaa.

Pin It on Pinterest

Share This
Siirry sisältöön