Tilat

 

Toimimme esteettömissä tiloissa, joiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti pyörätuolia käyttävien ja muiden liikuntavammaisten henkilöiden tarpeet.

Asiakkaamme majoittuvat yhden ja kahden hengen huoneisiin, joissa on omat wc- ja suihkutilat. Osassa kuntoutujahuoneista on henkilönostin ja ympäristönhallintalaitteet.

Yhteiset oleskelutilat, jotka sijoittuvat keskelle päärakennusta, kokoavat asiakkaamme lehdenlukuun ja seurustelemaan. Lisäksi ympäri taloa on pienempiä oleskelu- ja kahvittelutiloja. Päärakennuksen oleskelutilassa toimii langaton verkkoyhteys. Vapaa-ajalla meillä voi katsella tv:tä, lainata elokuvia ja pelejä sekä osallistua ohjattuun vapaa-ajantoimintaan. Pihalta löytyvät tasapainorata, esteetön Ketunlenkki – metsäreitti sekä ulkoilualue ja kesällä 2018 metsänreunaan tulee tulistelupaikaksi kota.
Lähialueen ulkoilumaastot Ounasvaaralla houkuttelevat liikkumaan luonnossa.

Toimintasali, liikuntasali ja allasosasto sijaitsevat päärakennuksessa. Kuntosali siirtyy entisen Ilkan tiloista kesän 2018 aikana päärakennukseen.

Uudelle kuntosalille tulee liikuntavammaisten käyttöön suunniteltuja laitteita, joiden käyttö onnistuu niin kävelevältä kuin pyörätuolinkäyttäjältäkin.

Allasosastolla on terapia-allas, jossa on henkilönostin. Terapia-altaan vesi on tavanomaista hieman lämpimämpää.

Pin It on Pinterest

Share This