Asumispalvelut Veljestuvalla

 

Veljestupa on veteraaneille tarkoitettu vuokratalo, jossa on 15 asuntoa (35 – 40 m2).
Kaikissa asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, wc/kylpyhuone ja terassi/parveke. Talossa on sauna. Tilat ovat esteettömät.

Veljestupa tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden turvalliseen asumiseen. Asunnot on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Suomen sotainvalideille ja veteraaneille, joilla on veteraanitunnus. Asukkaan valinnassa huomioimme veteraanit, joiden toimintakyky on heikentynyt. He tarvitsevat apua jokapäiväisistä toiminnoista selviytymiseen.

Veljestuvan henkilökunta antaa kotihoidonpalvelua aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Asumiseen eivät kuulu säännölliset hoitajan käynnit yöaikaan, yöllä turvapuhelin-hälytyksiin vastaa vieressä sijaitsevan Veljeskodin henkilökunta.

Asukkailla on mahdollisuus osallistua Veljeskodin monipuolisiin vapaa-ajan ohjelmiin ja erikseen sovittaviin liikuntaohjelmiin. Lisäksi he voivat käydä avo- ja laitoskuntoutuksessa Lapin Kuntoutus Oy:ssa samassa talossa.

Veljestuvan asukas maksaa itse asunnon vuokran, sauna-,  vesi- ja sähkömaksun sekä turvapuhelinmaksun. Asukas voi hakea Kelasta eläkkeensaajan hoitotukea ja asumistukea. Asukas sitoutuu hankkimaan koti- ja tukipalvelut Veljestuvalta. 1.11.2019 voimaan tuleen lain mukaan Valtiokonttori maksaa sotiemme veteraanien hoidon ja hoivan palvelun tuottajalle.

Veljestuvan asuntoja voi hakea Lapin Kuntoutus Oy:n Veljeskodin kautta jättämällä hakemuksen hoitotyön esimiehelle puh. 045 2368430. Hakemus löytyy sivun alareunasta.

Omavalvontasuunnitelma Veljestupa 2023

Käyntiosoite:
Palvelukoti Veljestupa
Kuntotie 1 A

Esitteet:
Palvelukoti Veljestupa
Palveluasumishakemus

Lisätietoja:

hoitotyön esimies
Kaisa Moilanen
puh. 045 2368 430
kaisa.moilanen@lapinkuntoutus.fi

Pin It on Pinterest

Share This
Siirry sisältöön