Palveluasuminen Veljestuvalla

 

Veljestupa on ikäihmiselle tarkoitettu vuokratalo, jossa on 15 asuntoa (35 – 40 m2).
Kaikissa asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, wc/kylpyhuone ja terassi/parveke. Talossa on sauna.

Veljestupa tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden turvalliseen asumiseen. Asunnot on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Suomen sotainvalideille ja veteraaneille, joiden toimintakyky on heikentynyt ja jotka tarvitsevat apua jokapäiväisistä toiminnoista selviytymiseen.

Veljestuvan henkilökunta antaa palvelua aamusta iltaan ja yöllä turvapuhelin-hälytyksiin vastaa vieressä sijaitsevan Veljeskodin henkilökunta.

Asukkailla on mahdollisuus osallistua Veljeskodin monipuolisiin vapaa-ajan ohjelmiin ja erikseen sovittaviin liikuntaohjelmiin.

Veljestuvan asukas maksaa itse asunnon vuokran, vesi- ja sähkömaksun sekä palveluasumismaksun ja turvapuhelinmaksun. Asukas voi hakea Kelasta eläkkeensaajan hoitotukea ja asumistukea sekä Rovaniemen kaupungin tulosidonnaista palveluseteliä. Lisäksi asukas voi ostaa tarvitsemansa siivous- ja pyykkipalvelut Veljestuvalta ja ateriapavelut Veljeskodilta.

Veljestuvan asuntoja vai hakea Lapin Kuntoutus Oy:n Veljeskodin kautta tai Rovaniemen kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kautta.

Omavalvontasuunnitelma

Käyntiosoite:
Palvelukoti Veljestupa
Kuntotie 1 A

Esitteet:
Palvelukoti Veljestupa
Palveluasumishakemus

Lisätietoja:

hoitaja
Helena Korva
puh. 040 1956 399
helena.korva@lapinkuntoutus.fi

Pin It on Pinterest

Share This