Lisätietoja omasta kunnastasi ja meiltä:

palveluvastaava
Marja Yliniva
puh: 044 7650 463
marja.yliniva@lapinkuntoutus.fi

osastonsihteeri
puh. 0400 410 811

Meiltä voit saada monipuolista kuntoutusta ja hoivaa ikääntymisen eri vaiheisiin sopivalla tavalla. Voimme tuoda kuntoutusta kotiin, voit saada avomuotoista kuntoutusta tai voit tulla meille kuntoutuslomalle. Sairastumisen tai leikkauksen jälkeen sinulla on mahdollista tulla meille saamaan hoivaa siihen saakka, että kotiin on turvallista palata yksin tai voit tulla meille omaishoitajasi vapaapäivien ajaksi.

Tarjoamme toimintakykyä ja kotona selviytymistä tukevaa kuntoutusta kaikille ikäihmisille. Palveluvalikoimastamme löytyy sopivaa kuntoutusta eri tilanteisiin ja räätälöimme kuntoutuksen kullekin henkilökohtaisesti. Kuntoutuksen tavoitteena on pitää yllä fyysistä toimintakykyä sekä lisätä psyykkistä, sosiaalista hyvinvointia ja tukea kotona selviytymistä. Tarkoituksemme on olla kulkemassa rinnalla silloin, kun on tarve saada tukea ja apua ikäihmiselle.

Ammattitaitoinen, ikäihmisten hoitoon ja kuntoutukseen perehtynyt henkilökuntamme työskentelee kuntouttavan hoitotyön ja hyvän kuntoutuskäytännön mukaisesti ikäihmisten elämänlaadun säilyttämisen ja parantamisen puolesta yhdessä kuntoutujan kanssa.

Kuntoutukseen ja hoitoon voit hakeutua omakustanteisesti tai maksusitoumuksella. Myös kaikki avoterapiamuotomme ovat saatavilla ja käytössäsi tarpeen mukaan.

Ota meihin yhteyttä – suunnitellaan yhdessä sopiva kuntoutuspaketti sinulle, läheisellesi tai asiakkaallesi.

 

Lisätietoja omasta kunnastasi ja meiltä:

palveluvastaava
Marja Yliniva
puh: 044 7650 463
marja.yliniva@lapinkuntoutus.fi

osastonsihteeri
puh. 0400 410 811

Pin It on Pinterest

Share This
Siirry sisältöön