Warning: Declaration of AMW_Related_Sub_Items_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/seven220/public_html/lapinkuntoutus.fi/wp-content/plugins/advanced-menu-widget/class-advanced-menu-walker.php on line 0
KIILA-kurssi Hoitoalan työntekijöille | Lapin Kuntoutus

Seuraava kurssi alkamassa:

Kiila-kuntoutus Hoitoalalla työskentelevät

KIILA-kuntoutuskurssi on Kelan tarjoamaa kuntoutusta työkyvyn parantamiseksi ja työssä jatkamisen tukemiseksi. Kurssin aikana vahvistetaan kuntoutujan ammatillisia valmiuksia ja terveyttä edistäviä asioita. KIILA-kuntoutus toteutetaan sekä ryhmätoimintana että yksilöllisinä osioina. Kurssin aikana ohjauksesta vastaa keskeisesti moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu lääkäri, työelämän asiantuntija, psykologi ja fysioterapeutti.

KIILA-kuntoutus on tarkoitettu alle 67-vuotiaille henkilöille, jotka ovat vakituisessa työsuhteessa tai työskentelevät määräaikaisissa, toistuvissa työsuhteissa, sekä yrittäjille. Lisäksi henkilön työkykyä heikentää sairaus tai vamma tai se voi aiheuttaa lähivuosina työkyvyn alenemaa.

KIILA-kuntoutuksen käynnistyminen:

  • KIILA-kuntoutuskurssi käynnistyy työterveyshuollon, työnantajan, yhdistyksen, ammattiliiton tai Kelan aloitteesta.
  • KIILA-kuntoutukseen voi hakeutua myös oma-aloitteisesti täyttämällä kuntoutushakemuslomake KU101 ja liittämällä siihen hoitavan lääkärin B-lausunto sekä esimiehen kanssa täytettävä ammatillinen selvityslomake KU200. Kela etsii hakijalle soveltuvan kurssin.

Lisätietoa KIILASTA www.kela.fi

Sisältökysymykset:
linjavastaava
Marja Yliniva
p. 044 7650463
marja.yliniva@lapinkuntoutus.fi

Pin It on Pinterest

Share This