Sairaanhoitaja

Haemme Sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Lapin Kuntoutukseen.

Lapin Kuntoutus Oy sijaistee Ounasvaaran kupeessa hyvien liikuntamahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä.

Lapin Kuntoutus tuottaa vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, Veteraanien kuntoutusta, hoiva- ja asumispalveluja sekä työelämäkuntoutusta.

Sairaanhoitajan työnkuva Lapin Kuntoutuksessa on monipuolinen, siihen kuuluu yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä kuntoutujien ja veteraanien hyväksi. Hoitajan rooli on meillä tärkeä ja vastuullinen, työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina.

Työtäsi ohjaa asiakkaiden palveluiden toteuttamissuunnitelma Tässä työssä tarvitset reipasta mieltä asennetta ja tiimihenkeä. Arvostamme kokemustasi ikäihmisten parissa työskentelystä.

Lapin Kuntoutuksessa saat työnantajan tarjoaman työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen, tyky-setelit ja monipuolisten tilojemme käytön vapaa-ajalla. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä arvostetaan jokaista työntekijää ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Kelpoisuus vaatimuksena on Sosiaali- ja terveysalan sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai Sosiaali- ja terveysalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto.

Palkkaus on AVAINTES, voit esittää oman palkkatoiveen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan jättämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: toimisto@lapinkuntoutus.fi tai postitse osoitteeseen Lapin Kuntoutus Oy / Kaisa Moilanen, Kuntotie 1, 96400 Rovaniemi
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hoitotyön Esimies Kaisa Moilanen

kaisa.moilanen@lapinkuntoutus.fi , puh: 0452368430.

Pin It on Pinterest

Share This