Lähihoitaja

 

Lapin Kuntoutus Oy on Rovaniemellä sijaitseva Pohjois-Suomen alueelle kuntoutus-, hoito- ja hoivapalveluja tuottava yritys. Tuotamme ja kehitämme vaativia moniammatillisia kuntoutuspalveluja sekä sotiemme veteraanien hoito- ja hoivapalveluja.

Haemme lähihoitajaa Veljestuvalle keikkatyöhön lyhytaikaisiin sekä pidempiin sijaisuuksiin. Sinulla on mahdollisuus keikkatyöhön myös kuntoutustoiminnan puolella.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai alan opiskelija ja haluat tehdä kanssamme työtä sotaveteraanien parissa. Veljestupa on veteraaneille tarkoitettu asumispalveluja tuottava yksikkö, jossa annetaan kotiin tuotettavia hoivapalveluita kahdessa työvuorossa.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Työ on 2-3 -vuorotyötä

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.

Odotamme, että sinulla on tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja.

Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. outi.kuisma@lapinkuntoutus.fi Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Outi Kuisma puh. 045 236 8430.

Pin It on Pinterest

Share This