Kehittämispäällikkö

Etsimme joukkoomme kehittämispäällikköä

Lapin Kuntoutus Oy on Pohjois-Suomessa toimiva asumis- ja kuntoutuspalveluja tuottava yhtiö. Yhteistyökumppaneitamme ovat Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Lapin kunnat, vakuutusyhtiöt, KELA ja Valtionkonttori. Tuotamme ja kehitämme moniammatillisesti vaativia lääkinnällisen kuntoutuksen-, sotiemme veteraanien kuntoutus-, hoiva- ja asumispalveluja sekä työikäisten ammatillisia kuntoutuspalveluja aikuisväestölle.

Lapin Kuntoutus Oy etsii toiminnan kehittämiseen kehittämispäällikköä, jonka vastuualueena on palvelutoiminnan sisältö ja kehittäminen sekä toimintajärjestelmän ylläpito ja kehittäminen. Tehtäviin liittyy mm. kilpailutukset, markkinointi, tietosuoja ja laatu. Kehittämispäällikkö tekee yhteistyötä johtoryhmän ja henkilöstön kanssa sekä toimii tiiviissä yhteistyössä kuntoutustoiminnan kannalta tärkeiden yhteistyötahojen sekä alan muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen perusteella eli kaikkea ei tarvitse osata heti alkuun. Henkilöltä odotetaan halukkuutta kehittää itseään asiantuntijana, toimeen tarttumisen asennetta, joustavuutta, yrittäjähenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Odotamme valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai muuta vastaavaa tutkintoa.

Arvostamme:

  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kiinnostusta kehittää toimintaa
  • innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
  • tuntemusta sekä ymmärrystä sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnasta
  • ICT-osaamista

Tarjoamme Sinulle

  • moniammatillisen työyhteisön
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • hyvät koulutusmahdollisuudet ja tuen
  • kattavat henkilöstöedut, mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, virkistystoimintaa, tyky-seteleitä, monipuolisten tilojemme käytön vapaa-ajalla (kuntosali, allasosasto)

Noudatamme Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimusta. Pyydämme, että esität palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Hae tehtävään 24.5.2022 klo 12 mennessä toimisto@lapinkuntoutus.fi tai Lapin Kuntoutus Oy, Pia Aikio, Kuntotie 1, 96400 Rovaniemi. Huomioithan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pia Aikio puh: 050 4432127 pia.aikio@lapinkuntoutus.fi

Yhdessä kulkien – kohti toimivaa arkea!

Tule työskentelemään osana moniammatillista tiimiä!

Pin It on Pinterest

Share This