Ammatillisen kuntoutuksen ohjaaja

Tule työhön kuntoutuksen pariin!

Haemme joukkoomme Ammatillisen kuntoutuksen ohjaajaa

Lapin Kuntoutus tarjoaa monipuolisesti erilaisia lääkinnällisen kuntoutuksen palveluja, sotiemme veteraanien kuntoutusta ja hoivaa sekä työelämäkuntoutusta yhteistyötahojensa tarpeisiin. Meillä työskentelee noin 70 kuntoutuksen ammattilaista monipuolisissa kuntoutustiloissamme ja meillä on vahva yli 30 vuoden kokemus kuntoutustyöstä.

Ammatillisen kuntoutuksen ohjaajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää, joka selvittelee työelämään siirtyvien tai sinne palaavien nuorten ja aikuisten ammatillisen- ja lääkinnällisen kuntoutuksen tuen tarpeita sekä työ- tai opiskelukykyyn vaikuttavia tekijöitä.  Koulutuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus toimia myös muissa työrooleissa eri kuntoutuspalveluissa.

Hakijalta odotamme soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (esim. sosionomi tai kuntoutuksen ohjaaja) sekä vähintään puolen vuoden työkokemusta ammatillisen kuntoutuksen parista.

Lisäksi arvostamme:

  • tuntemusta eri koulutusväylistä ja -vaihtoehdoista sekä ammattialoista ja työmarkkinoista
  • tuntemusta TE- palveluista sekä muista yhteistyöverkostoista
  • innostunutta ja positiivista asennetta sekä itsenäistä työotetta

Tarjoamme Sinulle

  • viihtyisän työympäristön ja loistavan työtiimin
  • hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • hyvät koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, tyky -seteleitä ja mahdollisuuden monipuolisten tilojemme käyttöön vapaa-ajalla

 

Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.
Työ alkaa 12.4.2021 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si 14.3.2021 mennessä osoitteeseen toimisto@lapinkuntoutus.fi  Laita viestin aihekenttään ”ammatillisen kuntoutusohjaaja”.

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Helena Kangasniemi puh. 040 544 9968
Toimitusjohtaja Johanna Tervala puh. 050 4432127

Pin It on Pinterest

Share This