Haemme keikkatyöhön ravitsemustyöntekijää, joka kutsuttaisiin työhön tarvittaessa.
Hakijalta edellytämme keittiöalan koulutusta (ravintola- ja catering-alan kokki) sekä kokemusta keittiötyöstä. Ravitsemustyötekijän tehtäviin kuuluvat mm. ruoan esivalmistustehtävät, keittäminen, leipominen ja keittiön puhtaanapito.
Työ on kaksivuorotyötä. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.
Jos haluat monipuoliseen ja käytännönläheiseen työhön, niin laita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. toimisto@lapinkuntoutus.fi.
Lisätietoja antaa ravintohuollon esihenkilö irma.vepsalainen@lapinkuntoutus.fi, puh. 040-7008 708 tai 040-1956 414.