Ravitsemustyöntekijä

Haemme keikkatyöhön ravitsemustyöntekijää, joka kutsuttaisiin työhön tarvittaessa.

Hakijalta edellytämme keittiöalan koulutusta (ravintola- ja catering-alan kokki) sekä kokemusta keittiötyöstä. Ravitsemustyötekijän tehtäviin kuuluvat mm. ruoan esivalmistustehtävät, keittäminen, leipominen ja keittiön puhtaanapito.

Työ on kaksivuorotyötä. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.

Jos haluat monipuoliseen ja käytännönläheiseen työhön, niin laita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. toimisto@lapinkuntoutus.fi.

Lisätietoja antaa ravintohuollon esihenkilö irma.vepsalainen@lapinkuntoutus.fi,  puh. 040-7008 708 tai 040-1956 414.

Pin It on Pinterest

Share This
Siirry sisältöön