Lapin Kuntoutus Oy on Rovaniemellä sijaitseva Pohjois-Suomen alueelle kuntoutus-, hoito- ja hoivapalveluja tuottava yritys. Tuotamme ja kehitämme vaativia moniammatillisia kuntoutuspalveluja sekä sotiemme veteraanien hoito- ja hoivapalveluja alueemme yhteistyöverkoston tarpeisiin.

Haemme lähihoitajia keikkatyöhön lyhytaikaisiin sekä pidempiin sijaisuuksiin.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai alan opiskelija ja haluat tehdä kanssamme työtä kuntoutujien ja veteraanien parissa. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asiakkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Työ on 3-vuorotyötä

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Odotamme sinulta tartuntatautilain 48§ tarkoittamaa rokotussuojaa.

Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. kaisa.moilanen@lapinkuntoutus.fi. Lisätietoja antaa hoitotyön esimies Kaisa Moilanen, puh. 045 2368 430.

 

Pin It on Pinterest

Share This