Yhteiskunnallinen yritys

Lapin Kuntoutus Oy:lle on myönnetty 15.2.2017 Yhteiskunnallinen yritys -merkki osoituksena monipuolisista ja laadukkaista kuntoutuspalveluiden ja asumispalveluiden tuottamisesta. 


Diplomi (pdf, 191 kt)


Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia ja ne käyttävät vähintään puolet voitostaan tähän.Tärkeää on myös toiminnan avoimuus ja paikallinen työllistäminen. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.


Lapin Kuntoutus on kotimainen, Invalidiliiton ja Rovaniemen Veljes-sairaskotisäätiön omistama kuntoutus- ja hoivapalveluja tuottava yritys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan Pohjois-Suomen asukkaiden arjessa selviytymistä toimintakyvyn heiketessä ikääntymisen seurauksena sekä sairastumisen tai vammautumisen jälkeen, tavoittena jokaiselletoimiva arki.


Lapin Kuntoutus Oy tuottaa ja kehittää vaativia moniammatillisia kuntoutus-, hoito- ja hoivapalveluja Pohjois-Suomen yhteistyöverkoston tarpeisiin. Toimiminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti, vastuullisesti, avoimesti ja asiantuntevasti yhteiskunnallisena yrityksenä on kaiken perusta.


Suomalaisen Työn Liittoon asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työstä kertovia alkuperämerkkejä.Yhteiskunnallinen yritys -merkinsaaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaanyhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisentavoitteensa edistämiseen.

http://suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys/


toimitusjohtaja

Eija Räihä

puh. 050 4432 127

eija.raiha(at)lapinkuntoutus.fiyhteiskunnallinen-yritys_merkki-600x300.jpg : 35 kB